Vis meny
Cellegrupper

Cellegrupper

Cellegruppe er for deg som har lyst til å bli bedre kjent med Jesus og bli bedre kjent med andre ungdommer i Filadelfia! De fleste har sikkert lagt merke til at det kan være utrolig mange på ungdomsmøtene.

  |   Av: Morten Marius Larsen  |   30.08.2012 

Derfor er det viktig å være med i en mindre gruppe som enn kan bli kjent med hverandre og ha et sted som nye som kommer på ungdomsmøtene kan bli kjent med de som allerede har vært i ungdomsmiljøet en stund. 

De som er med i en cellegruppe møtes hjemme hos hverandre en kveld annen hver uke. Da spiser de noe digg, prater om livet og Jesus og ber for hverandre. Cellegruppen er en ypperlig plass for å dele sitt eget vitnesbyrd om Jesus og der enn kan få forbønn og være med å be for andre. Også i bibelen kan vi lese om hvordan de kristne samlet seg i hjemmene.

I apostlenes gjerninger 2 46- 48 står det følgende: Hver dag holdt de trofast sammen på tempelplassen, og i hjemmene brøt de brødet og spiste sammen med oppriktig og hjertelig glede. De sang og lovpriste Gud og var godt likt i hele folket. Og hver dag la Herren til nye som lot seg frelse.

Når en cellegruppe får mer en ca.12 medlemmer pleier enn å dele seg i to grupper. Da er det igjen plass til nye medlemmer!! I ungdomsarbeidet i Filadelfia ønsker vi at flest mulig skal være med i cellegruppe. En cellegruppe skal være noe for deg som har vært en kristen hele livet ditt eller nettopp har tatt i mot Jesus som sin frelser. Uansett hvor du befinner deg i ditt personlige liv med Jesus, er en cellegruppe et sted hvor DU kan bli enda bedre kjent med Jesus og få erfare hva han kan gjøre for deg og gjennom deg!

Kontaktinformasjon

Caroline Rosten
Cellegruppeansvarlig
Tlf: 906 32 150
Send epost