Vis meny
Misjonsrapport fra Spania

Misjonsrapport fra Spania

Jose Dorich og Elisabeth Olmos har sendt oss en oppdatering fra misjonsarbeidet i Spania.


  |   Av: Jose Dorich og Elisabeth Olmos  |   24.05.2017  |   Misjon

Kjære Menighet. Ta dere imot vår hilsen, vi er veldig takknemlige for deres støtte og bønner. Vi kan kjenne Guds styrke når dere ber for oss.

Vi er kjempe glade for å tjene vår Herren. Vi kan se hva Han gjør med sitt folk. Vi trenger bestandig deres bønn. Vi er i god jord.

"Gud ønsker å etablere sitt rike”. Akkurat nå jobber vi med temaet " Å dele Guds rike!" I mai og juni jobber vi med evangelisering i fem byer (Elda, Petrer, Sax, Monovar og Noverda). Viktig at dere ber for dette arbeidet slik at så mange som mulig kan bli kjent med Jesus Kristus.

Fredagen den 21. april begynte vi med morgen bønn (bønn & frokost), akkurat slik som vi har i Filadelfia. Svaret ble veldig positiv. Dette har vært en viktig nøkkel som Gud har gitt oss for å gjøre framskritt og erobre hjerter. Vi har fremmet evangeliet i de nye byer vi har begynt å jobbe med. Ikke alltid er kampen lett, men vi har stor tro for at frøet faller i god jord og vårt arbeid er ikke forgjeves. Vi vet at Gud kommer til å åpne nye dører. Han er trofast med sitt folk.

Vi har oppfordret ledelsen og kirken til å investere i Guds hus, "Med kjærlighet i Guds hus". Dette stedet er en bygning av 400 kvadrat meter som trengte reparasjon og gjennomretting "til noe mye bedre". Små tiltak i kirken vil skape store forandringer og nyttig plass hvor både barn og ungdommer får mye bedre praktisk tilrettelegging. Vi har malt og forandret noen praktiske ting, slik at lokalet er et møtested i fellesskap med Jesus, “EN EVANGELISK KAFE". (Det er fortsatt mange ting å gjøre, men vi tar en ting om gangen).

Søndag 07. mai har vi åpnet kantina (Kaféen) i andre etg, der vi har plass til ca. 90 personer, som i seg selv vil generere ressurser til nye endringer og prosjekter. Reaksjonen og svaret blant folk i menigheter, særlig ungdommer, var veldig positiv innstilt med stor glede og engasjement. Vi vil gjerne takke celle grupper fra Filadelfia menigheter, spesielt til Mona Anita Montesen for oppmuntring og støtten (5000 tusen kroner).

Her i Spania er det ikke lett i forhold til jobb. I mange hjem er det kun kvinnen som forsørger familien, Veldig vanskelig situasjon, men til tross for alle mangel og behov, folk lever i sterk tro og vi kan se Guds under og verk i disse familiene, i sine hjem. Gud er god.

Fra og med mars har vi installert internett her i menigheter. Dette framskritt vil være et nyttig redskap for å hjelpe oss å jobbe og kommunisere bedre. Vi støtter, delvis, Misjon, med 26 euros mnd. per et år.

Vi jobber i tillegg med prosjektet " en ny dag" (ServiceKontakten), for å kunne nå til nye steder hvor folk lever i vanskelig leve vilkår og det er mye behov for Guds ord.  Inn til nå har vi kommet fram til skoler, et viktig område hvor det trengs å jobbe mer bevisst og godt forberedt, tatt i betrakting i et sekularisert samfunn med de forskjellige normer og forskrifter her i dette landet som hindrer arbeidet med evangeliet. Men vi har stor tro for nye tider. Vi er vilje til å jobbe videre uten å gi opp, fordi vi vet at Han er vår Gud, den allmektig Gud.

Glade og fornøyd med vårt arbeid og tjeneste til vår Herren.
Mange takk for alt støtten og forbønn,
Gud velsigne dere.

Mvh Jose Dorich og Elisabeth Olmos