Vis meny
Teamtur Latvia

Teamtur Latvia

4. november la en forventningsfull gruppe ungdommer fra Filadelfia bibelskole av gårde på teamtur til Jelgava i Latvia. Erfaringene og opplevelsene vi høstet, samt de frøene vi fikk sådd, vitner om en høyst vellykket teamtur.

  |   Av: Joachim Høyland  |   30.12.2012  |   Bibelskole

Byen Jelgava bærer preg av en langt mørkere og innesluttet kultur enn selv vi er vant med, og kårene disse innbyggerne står i er langt under standarden vi er vant med. Dette fikk vi oppleve gjennom besøk på eldrehjem, rehabiliteringssenter for rus, fattig landsbygd og fengsel. Her fikk vi bedt for folkene, vitnet for dem, holdt andakt i tillegg til å lovsynge med dem. Vi fikk også velsignet de sårt trengende med mat og spredd litt av vår glede inn i en ellers trist hverdag.

Vi fikk også besøke og ta del under møtene som vår samarbeidsskirke “Grace Church” holdt. Vi deltok med vitnesbyrd, taler og lovsang. Helt fra begynnelsen av turen var Gudsnærværet sterkt, og det bare eskalerte gjennom hele uka, og resulterte i bl.a. åpenbaringer, ord fra Herren, helbredelser og frelse.
 

Se bilder fra Teamtur til Latvia

Bibelskolen - Teamtur Latvia 2012