Vis meny

Filadelfia Hjem

I Filadelfia ønsker vi å bygge et sterkt, meningsfylt og inkluderende fellesskap. Dette ønsker vi å gjøre ved at vi treffes i det "store fellesskapet" i gudstjenestene, og i de "mindre småfellesskapene, smågrupper i hjemmene

  |   Av: Åse Simonsen  |   26.08.2016  |   FamilieHjem

Livet har ulike faser. Vi går fra barn, til ungdom, til voksne. I alle faser er relasjoner og tilhørighet viktig. Vi trenger venner som vi kan stå sammen med om hverdagens utfordringer. Smågruppene i Filadelfia Hjem, møtes hjemme hos hverandre. Noen møtes hver uke, noen annenhver uke. Der deler vi tro og liv, og bygger vennskap». Vi har grupper for alle aldre.

Er du interessert i å være med i en Filadelfia Hjem-gruppe? Ta kontakt på stand etter søndagsgudstjenesten.

Les mer om noen av de forskjellige gruppene her: