Vis meny
Filadelfia bønn og veiledningssenter

Filadelfia bønn og veiledningssenter

Filadelfia bønn og veiledningssenter er det området av menigheten som tar seg av ulike behov innen forbønn, samtale, indre legedom, veiledning og rådgivning og bønn for syke.

  |   Av: Marthe Engedal Sheie  |   10.11.2016  |   Omsorg

Filadelfia bønn og veiledningssenter er det området av menigheten som tar seg av ulike behov innen forbønn, samtale, indre legedom, veiledning og rådgivning og bønn for syke. Tilbudet gjelder alle typer mennesker i ulike livssituasjoner som opplever at livet er vanskelig . Menigheten er et sted man kan komme til med både store og små problemer og vi ønsker det skal være en lav terskel for å søke hjelp. Kjernen i vårt arbeid er en tro på at Jesus Kristus er i går og i dag den samme. Et møte med Hans kjærlighet, omsorg og sannhet gir nytt håp uansett omstendigheter. «Får da Sønnen frigjort dere blir dere virkelig fri.» Joh 8:36

Tjenestene er langt på vei gratis og utføres av ansatte og menighetsmedlemmer som er opplært og egnet for oppgaven. Alle samtalene er taushetsbelagt og vi jobber ofte sammen to og to. Ved betjening utover 3 samtaler vil man ved stor pågang enten måtte stille seg bak i køen eller man kan betale 300 kr for de videre samtalene.

Bestilling av time

Åpningstider:
Kom gjerne innom for en forsamtale hvor du melder ditt behov

Sted: Dronningensgate 91, 2. etg
Mandag 13-16 og tirsdag 10-12.
Tlf: 98 26 84 75

Skriv ut skjema.
Du kan også benytte dette online skjema.

Forbønn og samtaler foregår både på dag og kveldstid og avtalene settes etter du har meldt ditt behov til oss.