Vis meny
Ny avdeling i Filadelfia

Ny avdeling i Filadelfia

Søndag 29. mai var det nok en gang en større medlemsopptakelse i Filadelfia, og som følge av denne fikk menigheten en ny avdeling.

  |   Av: Henrik Gimle  |   31.05.2016  |   Menighet

Søndag formiddag hadde vi invitert over 50 nye medlemmer til et velkomstmøte. Cirka 30 av disse hadde anledning til å komme denne formiddagen og fokuset var spesielt rettet mot de innvandrergruppene som over tid har vært en del av forsamlingen.

Tidligere medlemmer av Chilenermenigheten "gruppe hispano" ble ønsket velkommen av deres pastor Oscar Nunez, sammen med pastorene Jan Kjosavik og Øyvind Valvik. Den Chilenske menigheten legges nå ned for å bli en egen avdeling i Filadelfia. I tillegg har vi den siste tiden hatt dåp av i alt 16 personer fra Syria. Flere av disse, som for tiden bor i Kristiansands område, har nå ogsåtatt valget om å bli medlem i menigheten. Det er også et stort takkeemne at flere av de unge menighetsbarna velger å bli døpt . Blant de norske som ble ønsket velkommen var det også 2 jenter på 11 år.

I forbindelse med opptakelsen hadde vi også en internasjonal markering i kafeen etter møte med mat fra både Etiopia, Eritrea og Chile..

Etter at de nye medlemmene hadde fått medlemskortet ble det hele avsluttet med at eldsterådet velsignet denye medlemmene.