Vis meny
The Heart of Christmas

The Heart of Christmas

Hjertelig velkommen til musikalen The Heart of Christmas i Q42. Likte du musikalen God With Us, eller gikk du glipp av den? Produsentene Elizabeth & Robert Muren kommer med en ny musikalsk oppsetning til Kristiansand. Fra 30. november til 3. desember blir det hele 6 forestillinger i Q42.

  |   Av: Keilin Sunnset  |   09.11.2017  |   Sang og musikk

The Heart of Christmas er en fantastisk julemusikal for hele familien. Her får du oppleve historien om en familie i USA som gjennom generasjoner deler den samme fortellingen hver eneste jul. Dette er fortellingen om den 4. vismann som også kom til Betlehem på leting etter den nyfødte kongen, men dessverre litt for sent…

Vi følger familien i ulike epoker de siste 80 år, og får oppleve julens musikk og budskap i ulike stilarter. Og i hver generasjon, når boken om den 4. vismannen åpnes og leses, forvandles handlingen til en episk og storslagen musikalfortelling om Zargon fra Persia og hans tjener, Mustafa, som er på leting etter den nye kongen. På veien møter de farer og trusler, og må bruke av gavene de har med til kongen for å hjelpe andre i nød.

 

Forestillingen er på engelsk, men vil være tekstet til norsk. Med morsom og gripende historie, storslagen musikk og fargerike kostymer, blir dette en årets juleopplevelse i Kristiansand og en uforglemmelig forestilling for små og store.

Priser

Voksenbillett
Prisklasse A = Kr. 475,- eks. billettavgift*
Prisklasse B = Kr. 375,- eks. billettavgift*

*Tilkommer kr. 25,- i billettavgift

Barnebillett(barn under 16 år)
Prisklasse A = Kr. 375,- eks. billettavgift*
Prisklasse B = Kr. 275,- eks. billettavgift*

*Tilkommer kr. 25,- i billettavgift

For mer informasjon om forestillingene og bestilling trykk her