Vis meny

Internasjonal søndag for unådde

4. juni er du invitert til en stor felleskristen markering i Q42 for unådde folkeslag.

  |   Av: Eirik Urdal  |   19.05.2017  |   Nyheter

Flere tusen folkeslag har aldri hørt om Jesus. Mange av dem bor i utilgjengelige områder av verden, bak grenser som er stengt politisk, militært eller kulturelt.

4. juni inviteres du til en stor felleskristen markering for unådde folkeslag. Dette markeres i mange land, og i flere byer her i Norge. Norea Mediemisjon, Filadelfia, Betania, Norkirken, Salem, NLM og Troens Bevis står bak arrangementet i Kristiansand.

Program

LØRDAG

20.00 Lovsangsfest med Filadelfia Lovsang (Gratis)

SØNDAG

11.00 Gudstjeneste

Taler: Hans Martin Skagestad, evangelist fra Troens Bevis. Musikk: Lovsangsteam sammen med Ann Kristin Wigart, Janne Fjellvang og Heidi Natvig. Misjon til unådde i Indonesia: Norea Mediemisjon. Møteledere: Wiggo Skagestad og Elin Fagerbakke. Kollekt til Noreas arbeid i Indonesia. Eget opplegg for barna. Tolking til engelsk, spansk, arabisk og farsi.

13.00 Salg av middag.

14.00 Seminarer.

Seminar 1 – Norea Mediemisjon:
Spesialenhet for vanskelige misjonsoppdrag

Seminar 2 – Troens Bevis:
Hvordan kan de høre, om ingen forteller?

Seminar 3 – International Fellowship ved Jan Kjosavik:
Hvordan gi Jesus til din muslimske nabo

19.00 Konsert om håp

(Billett kr. 100)
Vi ønsker å velsigne folk gjennom musikken og formidle historier om menneskers møte med Jesus. Elisabeth L. Sæth fra Norea leder konserten og synger sammen med Anne Birgitte L. Bøe. Bandet består av Arild Schøld (gitar), Trond Tellefsen (piano), Vegard Dagsvik (bass) Bjarte Mo (fiolin), Torbjørn Brennum (trommer) og Glenn Vorhaug (saksofon).