Vis meny
1300 damer fylte Q42

1300 damer fylte Q42

Godt at språket vårt har noen superlativer, for dem er det tid for å bruke nå! For en kveld! For en fest! For et budskap presentert av Tone E. Strand og Egil Svartdal!

  |   Av: Eirik Urdal  |   08.03.2019  |   Q42

Full sal, det vil si rundt 1300 damer (pluss alle som fulgte med via facebook), fikk oppleve nydelig sang fra Therese og Raymond Brocks, Øivind Angelsen m/team og ærlige historier fra erfart liv.

Raymond Brocks på scenen i Q42

Tone delte om forskjellen fra et liv med og uten Jesus. I en alder av 50 år åpnet hun hjertet for Ham. Til da hadde livet egentlig vært fint på alle måter, med unntak av en gnagende tomhet på innsiden og en tanke om at «livet må vel være mer enn dette!» Heldigvis ble hun invitert med på møte, fikk høre om friheten, gleden og redningen for evigheten gjennom Jesus, og responderte samme kvelden med å invitere verdens frelser og beste venn inn i livet.

I går, tre år etter, fortalte hun om et liv fylt av kjærlighet, glede og fred - et liv hun aldri vil bytte mot noe! I dag er hverdagen fylt med en bevissthet og erfaring av en levende Gud. Tone oppmuntret oss alle til å bruke tid med vår himmelske pappa; både ved å lese i Bibelen og være i fellesskap, og på den måten utvikle vennskapet og erfaringen av et liv som Guds barn.

Egil Svartdal, som naturlig nok trakk mange av damene til Q42 i går, skuffet ikke! Full av inspirasjon, delte han blant annet om Maria; denne fattige og ukjente ungjenta fra landsbyen Nasaret som ble utpekt av Gud til å bære fram Hans sønn, Jesus, til verden. En ufattelig utfordring for Maria. Hva ville vel folk si? Gravid uten en manns medvirkning, hån, ikke trodd? Føde frem Guds sønn. Hvem var hun til å kunne gjøre det?

Heldigvis våget Maria ta imot budskapet som ble redningen for alle mennesker som velger å ta imot gaven om å bli et Guds barn.

Fullsatt sal i Q42

Svartdahl dro historien lenger og delte budskapet om en Gud som står foran hvert menneske og spør om å få lov til å føde sitt liv inn i dem.Mange kan, som Maria, kjenne på å ikke å være gode nok, feighet/ikke våge, og derfor ikke ta imot dette største tilbud et menneske kan få!

Heldigvis fikk flere i går kveld mot til å si «Ja, Jesus, kom inn i mitt hjerte. Jeg vil være din.»

GRATULERER til deg som igår fikk bli et Guds barn! Om du ikke gav deg til kjenne så kontakt oss gjerne (tlf. 41 66 88 05 eller på messenger) for en prat og tilbud om å bli fulgt opp i det nye livet med Jesus.

Sett allerede nå av datoen for neste DiB - 26. mars!

Hilsen fra Berit