Vis meny
Nyttårshilsen fra Spania

Nyttårshilsen fra Spania

Jose Dorich og Elisabeth Olmos ønsker deg et godt nytt år med flotte bilder og en oppdatering fra arbeidet deres i Spania.


  |   Av: Jose Dorich og Elisabeth Olmos  |   13.01.2018  |   Misjon

Kjære Filadelfia menighet.

Vi vil gjerne takke for dine bønner og støtte. Det har vært 10 måneder, vi vet at det er Guds tid, og det er en ære å tjene Ham. «GLORIA A DIOS» («Ære til Gud»). 46 millioner spanjoler trenger å lytte til Jesus Kristus. Det er vårt arbeid og krefter. Han er allmektig til å forandre alt.

I dette nye året 2018 vil vi ønske deg at Guds velsignelse. Nytt år betyr at vi har 365 dager med nye muligheter til å nå hva Gud har sagt til ditt hjerte.

«Stå opp, bli lys! For ditt lys kommer, og Herrens herlighet går opp over deg». Jesaja 60:1

Vi er ferdig med en del av reformprosjektet. Vi har jobbet og vi har store endringer. Nytt søndagsskolerom, rådgivning og andre funksjoner. Arbeidet i ny kafeteriaen har vært veldig positivt. Sosial og sted for å dele evangeliet.

Vi fortsetter også å planlege nye prosjekt og menigheter. Vi fortsetter å jobbe i den nye byen Novelda (26.054 mennesker). Vi har mye å gjøre. Jeg ber om bønn for denne nye byen, og at mange kan berøres, i Jesu Kristi navn.

Vi trenger dine bønner, det er et stort behov.

«Og han sa til dem: Høsten er stor, men arbeiderne få; bed derfor høstens herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!» Lukas 10:2

Tusen takk for alle og for dine bønner. Bønner om at vi i dette nye året 2018 kan se Guds herlighet. Han er trofast og rettferdig.

Velsignelser
Jose & Elisabeth