Vis meny
Oppdatering fra Trivselssenteret i San Ramon

Oppdatering fra Trivselssenteret i San Ramon

Her kan du se bilder og lese siste nytt om arbeidet til misjonær Liv Haug i Peru.


  |   Av: Eirik Urdal  |   15.03.2018  |   Misjon

Kjære venner

Tusen takk for alle gaver til Trivselssenteret i februar og gavene som har kommet inn til Trivselssenteret  i januar gjennom Filadelfia, Kristiansand.

Vi har skrevet kontrakt på dører og vinduer til bakeriet og også kjøpt inn alle materialene til dette, så nå har de holdt på å skjære til rammer o.s.v.

Vi er jo midt i regntiden, og vi har oppdaget at når det er troperegn med vind, så er det for mye regn som presser seg inn rundt vinduene på tross av at de er tettet med silikon, så nå vi skal lage «småtak» over vinduene i andre etasje, som ikke har nok overheng fra taket for å beskytter vinduene. Det er leiligheten i andre etasje som er mest utsatt og vår sorte vegg, så nå holder et verksted  på å lage dette. Vi hadde heldigvis noen takplater ekstra i fra bygget av kirken vår i La Merced, så nå blir dette til nytte også.

Vi har også bestilt 4 garderobeskap, og et overskap og dører til kjøkkeninredningen i dept. Det er en familie i menigheten som har et lite verksted hvor de lager slike skap til soverom og kjøkken, så i løpet av 14 dager bør de første være på plass. Vi skal fortsette å bestille garderobeskap til de 22 soverommene som mangler, etterhvert som vi får gaver.

Nå er snart arbeidet i hoveinngangen også ferdig, og siden det området var en trapes uten en eneste rett vinkel, måtte jeg lage et mønster og tegne ned mønsteret til alle murplattene for å simulere skjevheten litt, og fargene vi bruker utvendig. Jeg er fornøyd med resultatet.

Det er jo en del gartnearbeid som må gjøres på tomten, men det skal vi gjøre når det nærmer seg litt mer åpningen av Trivselssenteret. Vi har jo sommer hele året, så det meste gror altfor fort.

Vi har fortsatt en del regninger som ligger til forfall på arbeid som byggmesteren har gjort ferdig, og hver mnd betaler jeg det  som er mulig. Jeg reiser til Norge i slutten av april, og jeg håper at det meste av regningene vi skylder er betalt innen det, så  vi kan begynne å samle inn penger til inventaret og utstyret vi trenger for å  åpne Trivselssenteret, for de som trenger hjelp den tiden jeg er i Norge.

Jeg er kjempe takknemlig for alle som fortsatt er med og støtter dette prosjektet. Guds rike velsignelse tilbake. Vi planlegger å åpne Trivselssenteret i november 2018, og Filadelfia, Kristiansand organiserer en tur til Peru for å innvie Trivselssenteret.  Jeg håper vi geier å samle inn det som er nødvendig av innventar og utstyr. Behovet for å hjelpe eldre hjemløse og kvinner og barn som er utsatt for vold og mishandling øker desverre, og daglig kommer det mennesker og spør om når vi skal ha åpning.

Filadelfia, Dronningensgate 91, 4608 Kristiansand, støtter dette prosjektet og gaven kan settes inn på Filadelfia konto i Spareskillingsbanken, nr. 3060.19.42298, merket San Ramon- Peru.

100% av gaven du gir, går til prosjektet. Om du ønsker å gi pr. mnd kan du få tilsendt en giro-avtale blankett fra Filadelfia, Kristiansand, og om du oppgir ditt personnummer kan du også få en bekreftelse på skattefradrag. Om du ikke trenger skattefradrag kan du også bruke kontoen min til misjon, Spareskillingsbanken: 3060 31 58292.

Søsterhilsen
Liv sign.