Vis meny
Oppdatering Trivselssenteret i San Ramon

Oppdatering Trivselssenteret i San Ramon

Misjonær Liv Haug i Peru har sendt oss en ny oppdatering mht oppføring av Trivselssenter i San Ramon, Peru


  |   Av: Liv Haug  |   29.03.2016  |   Misjon

Kjære venner

Tusen takk for alle gavene til Trivselssenteret i mars og gavene som er innbetalt til Filadelfia Kristiansand i februar og som er overført til Peru.
Guds rike velsignelse tilbake.

Takene har dessverre ikke blitt ferdig som planlagt i  på grunn av at «takmannen» hadde feilberegnet antall takplater, delvis på grunn av oppløftene gir mye deling av takplater som ikke kan bruke på dette taket. Takplatene vi bruker er spesielle for de er akustiske og reduserer lyden og varmen, og begge deler er viktige for oss, siden vi har tropevarme og troperegn, og de blir importert fra Venezuela og den nye lasten kommer siste uken i april. Det er gjort ferdig så mye som mulig av takene med de takplatene vi hadde, og vi har bestillt takplater for 7500 US$ som forfaller til betaling 20 april, i tro på at det skal komme gaver som dekker dette beløpet, selv om kassen er tom nå, for vi har sett så mange økonomiske under til nå i dette prosjektet, som mange

I mars har muremesteren fortsatt med pussearbeid både innvendig og utvendig i første og andre etasje i hovedbygget. Elektrikker og rørlegger gjør også sitt arbeid for å få alle punkter på plass, og det er ikke få. Soverommene i første og andre etasje er ferdig pusset og det meste av leiligheten i annen etasje, og i april blir udervisningsrommene i andre etasje ferdigpusset og også det som mangler av pussing i kjøkkenavdelingen i første etasje. Utvendig har også pussearbeidet gått framover og kommer til å fortsette i april, om vi har penger til å kjøpe sement og sand som vi trenger.

Nå er alle delveggene i III- etasje mur opp, og halvparten av denne arbeids-kontrakten, er betalt. Dette murearbeidet var helt nødvendig for å kunne legge taket riktig over soveavdelingen i III- etasje, og også for å kunne pusse ytterveggene på hovedbygget.

Pussearbeidet utvendig har også avanset i mars
Utsalgslokalene i bakeriet er også pusset, men resten av pussingen må vente til vi har fått tak over bakeriet, forat det skal bli pent.

Vi har også støpt opp stolpene til inngangen i gata til Trifselssenteret, for duken som vi har brukt til beskyttelse av bygget, begynner å gå i oppløsning på grunn av vær og vind og vi håper vi kan få opp porter i inngangen, så snart vi har penger til det. I april vil det meste av pussearbeidet i første og andre etasje innvendig bli ferdig og også pussingen av hovedbygget utvendig. Vi regner med at takplatene som mangler skal komme i slutten av april, så taket kan bli ferdig første uken i mai. Etter dette så må vi stoppe arbeidet på Trivselssenteret til vi har betalt kontraktene på pussearbeidet som er i gang, før vi kan fortsette arbeidet som mangler, så vi er takknemlig for hver kr. som kommer. Men det er fantastisk å oppleve all den støtten vi har fått til dette prosjektet og at vi har kommet så langt.

Etter betalingen av pussearbeidet, så trenger vi fliser til de 42 toaletter og bad, golvene og trappene, etc. og arbeidskontrakter med murmester til å legge til sammen, ca 3000 m2 fliser, som vil koste ca US$ 50 000, og etter det, vindurer og dører, maling og inventar og også sikre tomten med fortauer, gjerde og porter, så vi håper at du fortsatt vil være  å gi og be for dette prosjektet, til det blir ferdig, for behover for å hjelpe de eldre hjemløse og kvinner og barn som er utsatt for vold, bare øker i Peru, hver dag, desverre.

Med 250 medhjelpere som vil gi 250 kr. pr. mnd i 2 år, og en del enkeltgaver vil vi kunne nå målet, og det  er fortsatt flott om du vil være med å hjelpe til å få tak i medhjelpere til dette prosjektet i 2016 .  
Filadelfia, Marvikveien 140, 4632 Kristiansand, støtter dette prosjektet og gaven kan settes inn på Filadelfia konto i Spareskillingsbanken, nr. 3060.19.42298, merket San Ramon- Peru. 100% av gaven du gir, går til prosjektet.

Om du ønsker å gi pr. mnd kan du få tilsendt en giro-avtale blankett fra Filadelfia, Kristiansand, og om du oppgir ditt personnummer kan du også få en bekreftelse på skattefradrag, eller bruke kontoen min til misjon, Spareskillingsbanken: 3060 31 58292

“For vår Gud, er alt mulig”
Søsterhilsen
Liv sign