Vis meny
Rapport fra Trivselssenteret i San Ramon

Rapport fra Trivselssenteret i San Ramon

Aprilhilsen med oppdatering og bilder fra vår misjonær Liv Haug.


  |   Av: Liv Haug  |   13.04.2018  |   Misjon

Kjære venner

Tusen takk for alle gaver til Trivselssenteret i mars, og gavene som har kommet inn til Trivselssenteret i februar gjennom Filadelfia, Kristiansand.

Nå er de fleste av vinduene og dørene i bakeriet kommet på plass, i løpet av 14 dager bør alt arbeider med dører og vinduer være ferdig, og det blir deilig. Jeg reiser jo til Norge fra Lima til Norge 21. april, og det er deilig å vite at byggearbeidet er ferdig, både i hovebygget og bakeriet.

Garderobeskapene i to soverom er ferdig, og også i de to soverommene i leiligheten. Vi har også laget kjøkkeninnredning i kjøkkenet i leiligheten, så nå er leiligheten ferdig til å bli møblert med kjøleskap, komfyr, spisebord, salong, senger o.s.v. Det blir spennende å se når vi finner den rette familien som kan administrere dette Trivselssenteret. Tusen takk for at du hjelper oss i bønn at vi finner den riktige familien som skal hjelpe oss i Trivselssenteret.

I de 8 soverommene i første etasje har vi planlagt å motta eldre hjemløse inntil vi kan sikre dem en plass på et aldershjem i Fylket eller hos familien om vi kan oppspore dem, for mange i vårt området har mistet kontakten med sin falilie i Andesfjellene. I andre etasje skal vi gi plass til mødre med barn som har vært utsatt for vold, så der skal vi ha en køyeseng og en seng.

I kjøkkenet til Trivselssenteret må vi ha alt inventaret i rustfritt stål, av bord, hyller og skap foruten kjøleskap, komfyrer, kjeler, kopper og kar. Det er ennå ikke oppvaskmaskiner å få kjøpt i Peru, så all oppvask, er for hånd.

I andre etasje har vi satt opp «små tak» over vinduene hvor leiligheten til familien som skal drive senteret skal bo, for å beskytte vinduene mot en del av troperegnet og det beskytter også en del for solen, så jeg er fornøyd med den løsningen.

Nå er sementplattene lagt ferdig, så nå er det mulig å gå og også kjøre med rullestol rundt hele hovedbygget. Langs veggen og i området med lampene, skal det være planter og blomster. Nå er det gartnerarbeidet som er igjen, både med blomster, grass og små pyntetrær flere steder rundt byggene.

Vi har jo sommer hele året, så det meste gror altfor fort så når jeg kommer tilbake fra Norge i august, så skal vi plante og ordne alle bedene, så det blir fint til innvielsen av Trivselssenteret i begynnelsen av november.
Med de gavene som har kommet inn i mars, har vi betalt materialer og de regningene vi kunne, men vi har fortsatt en del regninger som ligger til forfall på arbeid som byggmesteren har gjort ferdig, så jeg håper at du fortsatt vil være med å hjelpe
oss.

Jeg er kjempe takknemlig for alle som fortsatt er med og støtter dette prosjektet. Guds rike velsignelse tilbake.

Vi planlegger å innvie Trivselssenteret i begynnelsen av november 2018, og Filadelfia, Kristiansand organiserer en tur til Peru for å innvie Trivselssenteret. Jeg håper vi geier å samle inn de neste mnd., de pengene vi trenger for å kjøpe det som er nødvendig av møbler, innventar og utstyr, heisen og utstyret til bakeriet, som tilsammen vil koste ca 150 000 US$.

Behovet for å hjelpe eldre hjemløse og kvinner og barn som er utsatt for vold og mishandling øker desverre, og daglig kommer det mennesker og spør om når vi skal ha åpning.

Filadelfia, Dronningensgate 91, 4608 Kristiansand, støtter dette prosjektet og gaven kan settes inn på Filadelfia konto i Spareskillingsbanken, nr. 3060.19.42298, merket San Ramon - Peru.
100% av gaven du gir, går til prosjektet. Om du ønsker å gi pr. mnd kan du få tilsendt en giro-avtale blankett fra Filadelfia, Kristiansand, og om du oppgir ditt personnummer kan du også få en bekreftelse på skattefradrag. Om du ikke trenger skattefradrag kan du også bruke kontoen min til misjon, Spareskillingsbanken: 3060 31 58292.

Søsterhilsen
Liv sign.