Vis meny

Oasen Skole.


  |   Av: Terje Tveit  |   27.02.2013 
Skolen er organisert som et aksjeselskap og eiere er Oasen Bibelsenter i Søgne, Filadelfia i Kristiansand og Hånes Frikirke. Den ligger sentralt på Birkelid i Songdalen kommune, ca. 12 minutter å kjøre fra Kristiansand. Elevene kommer hovedsaklig fra 3 kommuner, Søgne, Songdalen og Kristiansand - men også andre kommuner har vært representert.

Da skolen startet, den 1. januar 2002, var det 33 elever som begynte i den nedlagte sukkertøyfabrikken på Mjåvann Industriområde. Etter 1 1/2 år flyttet skolen til Birkelid, et naturskjønt område som tilhører Songdalen kommune, og her har det vært bedre muligheter for vekst til dagens elevtall og over 50 ansatte.
 
Privatskoler blir ikke fullfinansiert av staten og må derfor ta skolepenger fra foreldrene. Skolepengene kr 800 for første barn, 500 for andre barn og 400 for hvert av de resterende barn i en familie. (på ungomstrinnet er satsen 50 kroner høyere). Inntak av elever kan skje fortløpende, men hovedopptaket før et nytt skoleår er 1. mars.
 
Søknadsskjema og mer informasjon kan lastes ned her: - Generell info.

 

Oasen skole

Oasen skole

Filadelfia er medeier i Oasen skole som er en kristen privatskole med over 200 elever fordelt på 10 klasset...

Annonsører

ALPHA & OMEGA

Begravelsesbyrå. Vi står til tjeneste når som helst på døgnet. Vi ønsker å stå sammen med de pårørende i en vanskelig tid.

Din Reisepartner

Vi skreddersyr deres gruppereise og turprogram etter behov og ordner alt fra a-å.

Snefrid´s Hus

25 års erfaring med søm, stylist og make-up, alt til brud og brudgom, kjole, sminke, brudebuketter – alt innen bryllup.

HSH Entrepenør

Vi bygger tillit basert på lang erfaring og evne til nyskaping

Konsert med Emeline og Sunniva

Den 7. august under Filadelfia sin Sommerkonferanse blir det en konsert for alle barn 4-13 år. Det blir kul musikk og alle får popcorn og saft. Vi skal også ha endel leker. Det koster 150 kr per barn (voksne gratis). Tar du med en venn som ikke har vært i Filadelfia eller på Sommerkonferansen før, kommer din venn inn gratis. Alle barn allrede har betalt for Sommerkonferansen og har gult bånd kommer inn.

Rank Nr.1

Spisskompetanse innen markedsføring på internett som tilbyr din bedrift mer enn 16 års erfaring innen faget