Vis meny

Oasen skole

Filadelfia er medeier i Oasen skole som er en kristen privatskole med over 200 elever fordelt på 10 klassetrinn. Våre medlemmer er representert i både stab og styre, såvel som elever.

  |   Av: Lasse Rosten  |   07.02.2014  |   Fakta og visjon skole
Skolen er organisert som et aksjeselskap og eiere er Oasen Bibelsenter i Søgne, Filadelfia i Kristiansand og Hånes Frikirke. Den ligger sentralt på Birkelid i Songdalen kommune, ca. 12 minutter å kjøre fra Kristiansand. Elevene kommer hovedsaklig fra kommunene Søgne, Songdalen og Kristiansand, men også andre kommuner har vært representert.

Da skolen startet, den 1. januar 2002, var det 33 elever som begynte i den nedlagte sukkertøyfabrikken på Mjåvann Industriområde. Etter 1 1/2 år flyttet skolen til Birkelid, et naturskjønt område som tilhører Songdalen kommune, og her har det vært bedre muligheter for vekst til dagens elevtall og over 50 ansatte.
 
Privatskoler blir ikke fullfinansiert av staten og må derfor ta skolepenger fra foreldrene. Skolepengene kr 800 for første barn, 500 for andre barn og 400 for hvert av de resterende barn i en familie. (på ungomstrinnet er satsen 50 kroner høyere). Inntak av elever kan skje fortløpende, men hovedopptaket før et nytt skoleår er 1. mars.

 

Oasen skole

Les mer om skolen og søk om plass via www.oasen.skole.no

Kontaktinformasjon

Lasse Rosten
Styremedlem
Telefon: 992 51 500
Send epost