Vis meny

Førkinopremiere i Q42

Under sommerkonferansen viser vi filmen "I Can Only Imagine". Filmen forteller den inspirerende og ukjente historien bak bandet MercyMe’s hitlåt "I Can Only Imagine" som har blitt den mest spilte moderne kristne sangen noensinne.

  |   Av: Eirik Urdal  |   09.07.2018  |   Sommerkonferansen

Kjøp billetter her

Bart Millard vokser opp I Greenville, Texas, hvor han opplever å bli både fysisk og mentalt mishandlet av sin far, Arthur. Når Arthur blir uhelbredelig syk finner han frelse ved å omfavne sin tro, og gjenoppdager kjærligheten han har for sin sønn. Flere år senere blir Barts vonde barndomstid og forholdet til sin far inspirasjonen han trenger for å skrive hitlåten "I Can Only Imagine" som vokalist i det kristne bandet MercyMe.

Som en gripende påminner om tilgivelsens kraft illustrerer "I Can Only Imagine" at ingen noen gang er for langt unna Guds kjærlighet – eller fra et evig liv i himmelen.

FAKTA

Norgespremiere: 14.09.2018

Originaltittel: I Can Only Imagine

Sjanger: Biografi Drama

Skuespillere: J. Michael Finley, Dennis Quaid, Madeline Carroll

Regi: Jon Erwin og Andrew Erwin

Språk: Engelsk

Lengde: 1 t. 50 min.

Produksjonsår: 2018

Distribusjon: Selmer Media