Vis meny
Status Trivselssenteret i San Ramon Peru

Status Trivselssenteret i San Ramon Peru

Tusen takk for alle gavene til Trivselssenteret i februar og gavene som er innbetalt til Filadelfia Kristiansand i januar og som nå blir overført til Peru. Guds rike velsignelse tilbake.


  |   Av: Liv Haug  |   04.03.2016  |   Misjon

Med den store gaven fra familien Einar Rasmussen, har vi nå betalt regningene som vi skyldte fra 2015, og vi har også betalt alle materialer vi har brukt i januar og februar av sement, murstein og 75% av kontrakten på takene over hovedbygget. Arbeidet med takene har tatt mer tid enn «takmannen» beregnet, for i februar har det regnet nesten hver dag, så regntiden satt inn for fullt, og mange steder i Peru har vært utsatt for store oversvømmelser og ras på veiene, og mange har fått ødelagt sin produksjon av poteter, grønnsaker, frukt, o.s.v. I vår Provins har regnet heldigvis ikke ødelagt altfor mye til nå, men regntiden er ikke over før enn i midten av april, så mye kan skje ennå. Jeg håper at det siste taket over soveavdelingen i tredje etasje skal være ferdig om ca 14 dager, om det ikke skjer noe veldig spesielt.

Her ser vi oppløftene i taket på soverommene i 3 etasje
I 3 etasje skal det være 8 soverom i avdelingen med oppløftene i taket og det er mange små detaljer for å få både soverommene og taket over oppløftet og taket som kommer nedenifra riktig. Dette er ikke noe vanlig tak-konstruksjon i Peru, men vi forsøker å følge tegningene vi har. Ytterveggen i oppløftet har fliser for å gjøre det vedlikeholdsfritt for maling i denne avdelingen av 3 etasje.


Fra 3 etasje i Trivselssenteret.


Her ser vi 4 av takene over hovedbygget som er ferdig
Elektrikker og rørlegger har gjort ferdig veggene til pussearbeid og i februar har de pusset veggene i de 8 soverommene i første etasje og dette arbeidet kommer til å fortsette de neste 2 mnd., i hovedbygget mens vi håper og tror at pengene skal komme inn til å betale kontrakten.


Dette blir hovedinngangen til Trivselssenteret


I februar blir veggene i 3 etasje ferdig murt opp, og takene i butikk-lokalene i bakeriet er også blitt pusset, men vi kan ikke begynne å pusse veggene i bakeriet, før vi har penger til å legge taket på 200 m2 over bakeriet, som vil koste ca 11000 US$.
Målet i mars, er å få ferdig alle takene over hovedbygget, som trenger flere takplater enn først beregnet av «takmannen» så der blir det en del utgifter som vi ikke hadde beregnet, og de kommer også til å fortsette å pusse veggene utvendig i hovedbygget med 600m2 i tre etasjer, som vil koste ca US$ 10 000 i arbeidspenger, sement og sand, for vi stoler på at gavene vil fortsette å komme til Trivselssenteret.


Til fliser til de 42 toaletter og bad, golvene og trappene, etc. arbeidskontrakter med murmester til å legge til sammen, ca 3000 m2 fliser, vil vi trenge ca US$ 50 000. Når dette er i mål så trenger vi vindurer og dører, maling og inventar og også sikre tomten med fortauer, gjerde og porter, så vi håper at du fortsatt vil være å gi og be for dette prosjektet, til det blir ferdig, for behover for å hjelpe de eldre hjemløse og kvinner og barn som er utsatt for vold, bare øker i Peru, hver dag, desverre.
Med 250 medhjelpere som vil gi 250 kr. pr. mnd i 2 år, og en del enkeltgaver vil vi kunne nå målet, og det er fortsatt flott om du vil være med å hjelpe til å få tak i medhjelpere til dette prosjektet i 2016 .
Filadelfia, Marvikveien 140, 4632 Kristiansand, støtter dette prosjektet og gaven kan settes inn på Filadelfia konto i Spareskillingsbanken, nr. 3060.19.42298, merket San Ramon- Peru. 100% av gaven du gir, går til prosjektet. Om du ønsker å gi pr. mnd kan du få tilsendt en giro-avtale blankett fra Filadelfia, Kristiansand, og om du oppgir ditt personnummer kan du også få en bekreftelse på skattefradrag, eller bruke kontoen min til misjon, Spareskillingsbanken: 3060 31 58292
“No hay nada que Él no puede hacer” Jer. 32:17

Søsterhilsen
Liv sign