Vis meny
Stor gjeng på tur

Stor gjeng på tur

Herlig tur i Jegers 17. april med Jens Frigstad som dyktig guide. Se bildene her.


  |   Av: Tom Georg Gabrielsen  |   20.04.2018  |   Omsorg

En stor gjeng startet turen fra parkeringsplassen på Presteheia. Vi vandret først opp til demningen ved Jegersbergvannet. Her fortalte Jens div om stedet og historien knyttet til området. Vi fortsatte langs vannet og kom etter hvert til stedet hvor vi inntok niste og kaffi og selvfølgelig kvikklunch til alle. Det smakte herlig og utsikten var upåklagelig. Jens og Tom G var forsangere og "Jeg snører min sekk" lød utover vannet. Vi sang også et vers av O store Gud som handler om våren og naturen. Litt info om kommende arrangementer ble gitt av Kjell og TG. Det var 3 nye med denne gang😊 Jens orienterte interessant om området. Han fortalte blant annet om Hans Nielsen Hauge og hans vandring i området.

Etter hvert gikk turen videre på den nyrestaurerte veien mot Stitjønn. I krysset v/Stitjønn hadde Jens ny orientering . Deretter gikk turen opp til Postveien hvor vi hadde siste stopp med spennende info fra Jens om Postveiens historie og barnevandringen. Så siste etappe tilbake til utgangspunktet.

Vi takker for en kjempefin tur og sosialt fellesskap. Takk til Jens for flott opplegg!! Neste tur går 2. mai. Vi gleder oss allerede.

Turhilsen Tom G