Vis meny
Tur fra Gillshytta idag tirsdag 18 april.

Tur fra Gillshytta idag tirsdag 18 april.

En stor gjeng kom til samlingsstedet ved Gillshytta. Jens Frigstad hadde laget et flott turopplegg.


  |   Av: Tom G. Gabrielsen  |   27.04.2017  |   Omsorg

Idag var vi virkelig heldig med været. Jens fortalte først litt om Gillshytta og historien om stedet og områdene rundt. Det var interessant å lytte til. Jens hadde tatt med trekkspill et. Han hadde også tatt med teksten til O store Gud, som ble delt ut, og det ble virkelig flott fellessang ute i det fri med Jens og Tom G. som forsangere.

Etter en god stund ved Gillshytta startet vi på turen. Vi gikk først langs Gillsvann og fikk blant annet se gården som datter til Einar Rasmussen har kjøpt og nå restaurerer. Hun driver med hester her. Vi fortsatte mot Grovann og inntok niste,kaffi og selvfølgelig kvikklunch ved det idylliske vannet. Her ble gitt litt info. Det ble en herlig lunch i nydelig natur.

Deretter fortsatte vi ut til Postveien hvor Jens fortalte om barnevandringen. Vi fulgte Postveien tilbake til Gillshytta. Vi stoppet ved et nydelig utkikkspunkt hvor vi skuet utover Gillsvann.

Takk til Jens for et kjempefint turopplegg. Idag hadde vi også med flere nye turdeltagere. Vi ser allerede frem til neste tur om 14 dg.

Oppmøte kl 11 i Marvika. Turhilsen Tom g